Transfer som privat- eller erhvervskørsel

Hos Alfa Bus tilbyder vi transfer som privat- eller erhvervskørsel i København, Storkøbenhavn og hele Sjælland. Vi er et erfarent busselskab, som lægger vægt på et højt serviceniveau og sikker kørsel, uanset hvilken bustransport eller transfer du har brug for. 

Alle vores dygtige chauffører har din sikkerhed i højsædet, og derfor går de aldrig på kompromis med regler og krav til bustransport. Skal du bruge en kompetent og erfaren chauffør, er vi parate til at køre dig, hvorhen du har lyst. Vi kan tilbyde en bustransport i topklasse i vores moderne og flotte busser.

Vi tilbyder sikker og behagelig transfer

Vi kører dagligt mange forskellige kunder, som sætter pris på vores store fleksibilitet, stabilitet og ikke mindst sikkerhed. Det skal være en fornøjelse at tage en transfer med os, og derfor gør vi os umage for at få dig til at føle dig rigtig godt tilpas.​

​Vi tilbyder privatkørsel, erhvervskørsel og VIP-kørsel med limousine. Vi har fokus på dine behov, så du trygt kan bestille transport med os. Om du skal rundt i byen eller have en transfer til lufthavnen, det er helt op til dig. Vi er her for at hjælpe dig, så du ikke skal bekymre dig om transport.

Busservice i høj kvalitet tilbydes

Sætter du pris på at køre med et selskab, der forstår sig på kundernes behov, er vi den rette at booke en transfer hos. Vi har busser, der kan klare op til 51 personer, hvor komfort og køreglæde er en selvfølge. Skal vi hjælpe dig med transport i større eller mindre grupper, er du velkommen til at ringe for at høre nærmere eller booke direkte her på siden.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 11 11 02 eller skrive til info@alfabus.dk.

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste tilbud, nyheder og andet

Følg os

​Alfa Bus v/Claus Halfdan-Nielsen

Sydvestvej 132

2600 Glostrup

Tlf.: 26 11 11 02
E-mail: info@alfabus.dk

CVR: 33125984​

Alfa Bus v/Claus Halfdan-Nielsen
Sydvestvej 132
2600 Glostrup
Tlf.: 26 11 11 02
CVR: 33125984
info@alfabus.dk