​VIP bus udstyret med alt, hvad hjertet begærer

​Søger du et professionelt busselskab i København, Storkøbenhavn eller andre steder på Sjælland, der har en VIP bus? Det har vi her hos Alfa bus, hvor vi har fokus på kundernes behov. Vi har nogle af de flotteste og mest funktionelle VIP busser, som er spækkede med lækkert udstyr, der gør det til det rene luksus at køre med bus. 

Vi tager transport seriøst og gør derfor en dyd ud af at levere et rigtig højt serviceniveau. Ønsker du VIP kørsel med en erfaren chauffør, er vi det rette selskab at rette henvendelse til.

Vi har den perfekte VIP bus til dig

​Vi kalder den ”den perfekte messe/konferencebus”, og det er ikke uden grund. Bussen er en Volvo VIP Coach, som er den perfekte mellemdistance-rejsebus til VIP kørsel. 

Bussen er udstyret med alt, hvad hjertet kan begære. Køkken, kaffemaskine, 2 køleskabe, toilet, tæpper på hele gulvet, 220 V strømforsyning og mulighed for indretning med 4 borde med tilhørende 16 siddepladser. Naturligvis alt i stereoradio/CD-udstyr, og samtidig mulighed for afspilning af DVD.

Bussen har gratis internetopkobling og Wi-Fi i Danmark. Der kan endvidere tilbydes en trailer med en lasteevne på 2 tons til eventuelt ekstraudstyr. Det er kort og godt den perfekte VIP bus.

Mulighed for forskellig indretning efter dine behov

Hos os har du mulighed for at skræddersy din VIP bus, så den passer til dine behov.

Bussen kan indrettes i 3 versioner:

  • ​​Normal version med plads til 51 personer
  • ​Med 2 borde og plads til 47 personer
  • Med 4 borde og plads til 43 personer​

Skal vi arrangere en bus til VIP kørsel for dig, hører vi gerne fra dig, så vi kan tale om, hvad du helt konkret har brug for. Lad høre fra dig, så vi kan finde den rette løsning til dig.

Du kan kontakte os for at høre nærmere om blandt andet priser på telefon 26 11 11 02 eller på mail info@alfabus.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste tilbud, nyheder og andet

Følg os

​Alfa Bus v/Claus Halfdan-Nielsen

Sydvestvej 132

2600 Glostrup

Tlf.: 26 11 11 02
E-mail: info@alfabus.dk

CVR: 33125984​

Alfa Bus v/Claus Halfdan-Nielsen
Sydvestvej 132
2600 Glostrup
Tlf.: 26 11 11 02
CVR: 33125984
info@alfabus.dk