Limousinekørsel i den perfekte minibus

Med vores Sprinter minibus har du mulighed for at booke limousinekørsel i en af de mest perfekt indrettede busser. Vi tilbyder vores services til private og virksomheder i København, Storkøbenhavn og hele Sjælland, hvor man ønsker at blive transporteret på en mere fashionabel måde, og hvor komfort og velvære er i top. 

Vil du gerne gøre noget ekstra ud af en mellemdistancetransport, har vi plads til 19 personer i vores Mercedes Sprinter, der indeholder mere end en konventionel bus. Skal vi hjælpe dig med at få en god oplevelse ud af en tur, er vi gerne behjælpelige og hører om dine tanker og planer.

Professionel limousinekørsel af erfarne chauffører

Noget af det vigtigste for os, når du vælger limousinekørsel hos os, er din sikkerhed. Derfor har vi udelukkende erfarne og rutinerede chauffører til at varetage limousinekørsel, og alle vores andre former for transport. 

Vi er et seriøst busselskab, der tager vores kunder alvorligt – og derfor gør vi meget ud af, at vores serviceniveau er højt, og at alle chauffører leverer en god og nærværende service.​

Vores 19-personers bus til limousinekørsel er udstyret med:

  • 220 V anlæg
  • Gratis Wi-Fi-opkobling
  • Køleboks
  • Tæpper over hele gulvet
  • Nyt lydanlæg med CD
  • Ledningsfri mikrofon
  • Tonede ruder og aircondition

Der er endvidere mulighed for, at der kan medtages en bagagetrailer med lasteevne på 2 T.​

Ring og hør mere om vores priser

Ønsker du at bestille limousinekørsel til dig og dine medarbejdere, eller er det måske til en venne-tur eller et event, er vi parate til at hjælpe. Vi sørger for at stille an med en flot Mercedes Sprinter, der er klar til at køre jer hen, hvor end I vil. Hos Alfa Bus er dine behov i fokus.

Book limousinekørsel her på siden, ring på telefon 26 11 11 02 eller skriv til info@alfabus.dk. Vi ser frem til at høre fra jer.​

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste tilbud, nyheder og andet

Følg os

​Alfa Bus v/Claus Halfdan-Nielsen

Sydvestvej 132

2600 Glostrup

Tlf.: 26 11 11 02
E-mail: info@alfabus.dk

CVR: 33125984​

Alfa Bus v/Claus Halfdan-Nielsen
Sydvestvej 132
2600 Glostrup
Tlf.: 26 11 11 02
CVR: 33125984
info@alfabus.dk