Turistbusser til sightseeing-ture

Hos Alfa Bus er vi specialister i sightseeing med vores flotte turistbusser, som gerne viser dig og dine gæster rundt i København, Storkøbenhavn og hele Sjælland. 

Har du brug for turistbusser, der er sikre at blive transporteret i, har vi nogle rutinerede chauffører, der har fokus på din sikkerhed. Vi tilbyder et​ stort udvalg at sightseeing-ture, som på baggrund af vores erfaring altid er sikre hits. 

De byder på historie, kultur, eventyr og mange gode muligheder for både samvær og inspiration under afslappede forhold. Kontakt os for at høre mere eller bestil turistbusser her på siden.

Book turistbusser og få skræddersyet sightseeing

Ønsker du turistbusser, hvor turene skræddersyes efter jeres ønsker? Vi tilpasser turene til jer, således at I får set det, I vil. 

Om det også skal indeholde frokost eller middag på jeres favorit restaurant, er helt op til jer. Ønsker I en af vores guider med på turen, kan dette også aftales.

​Vi kan tilbyde guider med følgende sprog

  • ​Engelsk
  • ​Tysk
  • ​Fransk
  • ​Spansk
  • ​Italiensk
  • ​Russisk
  • ​Svensk
  • ​Indisk

​Forplejning i bussen aftales for hver tur. Så I kan roligt læne jer tilbage og nyde turen samt bussernes udstyr og eksklusive indretning.​ Er du interesseret i turistbusser hos os, hører vi gerne fra dig.

Busture med sikkerheden i top tilbydes

Vi går ikke på kompromis med din sikkerhed. Vores erfarne chauffører kører pænt og forsigtigt, så du får en behagelig og ikke mindst komfortabel tur i vores unikke turistbusser, der byder på masser af komfort. Skal vi arrangere en sightseeing-tur for dig?

Du kan kontakte os for at høre meget mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os på telefon 26 11 11 02 eller skriv til info@alfabus.dk. Her kan du også spørge ind til priser og meget andet.

​Følg os på Facebook

Her vil vi løbende lave opslag omkring vores

nyeste tilbud, nyheder og andet

Følg os

​Alfa Bus v/Claus Halfdan-Nielsen

Sydvestvej 132

2600 Glostrup

Tlf.: 26 11 11 02
E-mail: info@alfabus.dk

CVR: 33125984​

Alfa Bus v/Claus Halfdan-Nielsen
Sydvestvej 132
2600 Glostrup
Tlf.: 26 11 11 02
CVR: 33125984
info@alfabus.dk